Skip to content

Etherea

Nieuwe Etherea voor koeling en verwarming op het hoogste niveau met nanoe™ X-technologie Een slimme airconditioning oplossing voor een schoon, gezond en comfortabel binnenklimaat. De nieuwe slimme Etherea airconditioner is voorzien van Nanoe™ X-luchtzuiveringstechnologie.

Met zijn geavanceerde bedieningsopties, toonaangevende prestaties, intelligente functies en stijlvolle ontwerp is de Etherea de ideale oplossing om een schoon, gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren. De Aerowings-technologie van Panasonic bestaat uit twee onafhankelijke lamellen die de luchtstroom concentreren om een ruimte snel te koelen of te verwarmen.

Met de Etherea geniet u verder van een aangenaam binnenklimaat zonder een hoge energierekening (A+++ energielabel).

Nanoe™ X-technologie
Nanoe™ X-technologie reinigt de lucht voor een schoner en gezonder binnenklimaat. De technologie werkt in combinatie met de koelings- of verwarmingsmodus, maar kan ook onafhankelijk worden gebruikt. Hydroxylradicalen komen veelvuldig voor in de natuur. Ze neutraliseren verontreinigende stoffen, virussen en bacteriën en hebben zodoende een reinigende en ontgeurende werking.

Nanoe™ X-technologie kan deze geweldige voordelen naar binnen halen zodat harde oppervlakken, zachte bekledingen en de binnen omgeving schonere en aangenamere plekken worden.  De eigenschappen van Nanoe™ X zorgen ervoor dat verschillende verontreinigende stoffen, zoals bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, pollen en bepaalde gevaarlijke stoffen kunnen worden gedeactiveerd.

Producteigenschappen:

  • Nanoe X Generator Mark 2;
  • Ontgeurt, kan 5 soorten verontreinigde stoffen remmen en hydrateert tegelijkertijd;
  • Ingebouwde Wi-Fi voor directe connectiviteit en Compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa;
  • Aero Wings 2.0: nieuwe end-to-end grote schoepen verbeteren de comfortabele luchtstroom;
  • Zeer energiezuinig: Uitstekende energie-efficiëntie tot A+++ in koelings- en verwarmingsmodus
  • Stijlvol, monolithisch ontwerp;
  • Hoogwaardige, gebruiksvriendelijke afstandsbediening met achtergrondverlichting;
  • Verkrijgbaar vanaf 1.6 kW tot 7.1 kW koelcapaciteit

Productinformatie:

Modelnummer: CS-Z-XKEW
Type binnenunit: Wandmodel
Kleur: Wit