Skip to content

Airco Eindhoven

Van de Warenburg is dé airco specialist in Eindhoven. Als STEK-gecertificeerd bedrijf streven we naar de hoogste normen in kwaliteit en veiligheid. Deze kwaliteit komt terug in zowel onze service als onze A-merk airco’s. Hiermee houdt u uw woning heerlijk koel tijdens warme zomerdagen en aangenaam warm tijdens de koude winterdagen. Wilt u een airco kopen en laten plaatsen? Onze professionele airco installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw airco.

VRAAG GELIJK EEN OFFERTE AAN EN GENIET HET HELE JAAR VAN EEN AANGENAAM BINNENKLIMAAT!

Waarom van de Warenburg airco's?

Jordi Van Der Horst
Jordi Van Der Horst
04/12/2023
We hebben twee airco’s laten plaatsen en zijn erg tevreden over alles. We hebben goede uitleg gehad bij het maken van de offerte, goede uitleg bij het plaatsen van de airco’s, en goede uitleg van de werking van de airco’s. Daarbij is er ook erg netjes gewerkt, fijne mensen.
Hans Keeris
Hans Keeris
15/11/2023
Goede afspraken die precies worden nagekomen, uitstekende service en ook heel prettige mensen die de klus komen klaren. Kortom, 5 sterren ++
Jeroen Biesta
Jeroen Biesta
09/11/2023
Gisteren onze 2 aicro’s laten plaatsen en zeer tevreden. Het eerste contact met het voorleggen van onze wensen was zo ingepland en de plaatsing was ook binnen korte tijd geregeld. Fijne mensen om over de vloer te hebben, ijverige werkers en netjes uitgevoerd
Gerrit Peels
Gerrit Peels
03/10/2023
Goede en schone werkers . Vader en zoon werken goed samen . Ruimen ook alles netjes op.
Patricia Velden
Patricia Velden
30/09/2023
Zeer tevreden harde en keurig werkende vader en zoon nette prijs keurig weggewerkte slangen goed over nagedacht.
Eric van Dijk
Eric van Dijk
12/09/2023
Professionele vakmannen die graag meedenken voor een optimaal resultaat. Erg blij met de airco – inverter.
Dion Van Zon
Dion Van Zon
01/09/2023
Op advies van onze dochter hadden we contact opgenomen met v.d. Warenburg om ook bij ons te komen kijken wat de mogelijkheden voor een airco waren. Ze reageerden erg snel en konden ook binnen enkele weken de airco al komen plaatsen. De zeer vriendelijke vader én zoon houden van doorwerken en hebben puik werk afgeleverd. Kortom, wij zijn dik tevreden en wij kunnen het bedrijf ook van harte aanraden.
Konstantin Stoyanov
Konstantin Stoyanov
20/08/2023
We are very satisfied with our new air conditioners. Professional advice and excellent installation with special attention to every detail. No big waiting times. We purchased 3 AC. It was a pleasure for us to have these nice and friendly professionals in our house and we definitely recommend Van de Warenburg Airco.
Willie De groot
Willie De groot
13/08/2023
vanaf het eerste contact hadden wij er een goed gevoel bij, offerte snel gekregen, de airco’s konden snel geleverd worden, en zijn perfect geinstalleerd. alles netjes afgewerkt en opgeruimd door zeer vriendelijke mensen.kortom een geweldig bedrijf.
Jeroen Vlemmix
Jeroen Vlemmix
13/07/2023
Offerte aan gevraagd, super snel een reactie. Ze kwamen ook snel kijken voor Persoonlijk advies aan huis om de situatie te bekijken. Vriendelijke mensen. Ik kreeg de zelfde avond nog een offerte. 3 weken later kon er al geinstalleerd worden. Vandaag was de dag van Installatie. Ze hebben super netjes gewerkt! Bij de volgende komen we hier zeker terug😃👍🏻

Airco kopen in Eindhoven?

Welke airco past bij mij?

Het kiezen van de juiste airco kan best lastig zijn. Er zijn een aantal zaken waarover u moet nadenken voor het kiezen van de juiste airco. Een aantal van deze vragen zijn als volgt:

Ruimtevereisten:

 • Hoeveel ruimtes wilt u koelen of verwarmen?
 • Wat is het totale oppervlakte van deze ruimtes?

Esthetische voorkeuren:

 • Welke kleur airco past het beste bij uw interieur?
 • Heeft u specifieke ontwerpeisen voor de airco?

Modelkeuze:

 • Wilt u een basismodel of een luxer model met geavanceerde mogelijkheden? (ook afhankelijk van budget)

Smart Airco-opties:

 • Wilt u een smart airco die bediend kan worden via een smartphone of spraakopdrachten?

Energie-effciëntie:

 • Kijk naar het energielabel van de airco om te bepalen hoe efficiënt het apparaat is.
 • Overweeg duurzame opties met energiebesparende functies.

Budget:

 • Stel een budget op voor uw airco-aankoop en vergelijk verschillende modellen binnen dat budget.
Wij helpen u graag met het beantwoorden van bovenstaande vragen!

Airconditioning van top merken

Van de Warenburg Airconditioning heeft een uitgebreid assortiment A-kwaliteit airco’s in Eindhoven en omstreken. We werken met uitstekende merken op het gebied van kwaliteit, energieverbruik en geluidsniveau. 

Voor ieder budget hebben we een passend airconditioningsysteem in ons aanbod. Of u nu een enkele kamer wilt voorzien van een aangenaam binnenklimaat of meerdere ruimtes wilt verkoelen met een multi-split systeem, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Airco installateur Eindhoven, plaatsing in 1 dag

Bij Van de Warenburg Airconditioning bieden we meer dan alleen airco’s in Eindhoven. Onze installatieservice begeleidt u vanaf het eerste advies tot de uiteindelijke oplevering van uw airco. Wij zijn aanwezig van begin tot eind en zorgen voor een professionele installatie. Uw airco wordt gebruiksklaar door ons opgeleverd, een standaard montage kan binnen een halve dag afgerond worden. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de kosten voor het laten plaatsen van een airco in Eindhoven.

Airco onderhoud en reparatie Eindhoven

Wist u dat regelmatig onderhoud laten uitvoeren de levensduur van uw airconditioning aanzienlijk kan verlengen? Daarom bieden we als airco specialist in Eindhoven ook het onderhoud en de reparatie van airconditioners aan. Zo blijft uw airco niet alleen efficiënt werken, maar geniet u ook van langdurige en optimale prestaties.

Gratis adviesgesprek aan huis

Wilt u ook een airco laten plaatsen in Eindhoven door een professional of wenst u meer informatie te krijgen over onze apparatuur? Neem dan contact op met Van de Warenburg Airconditioning. Wij bieden u de beste service, altijd met een glimlach. Daarbij krijgt u ook garantie op onze service voor de levering en installatie van uw airco.

Laat hier een bericht achter voor een gratis adviesgesprek aan huis. Hoe meer informatie u ons geeft hoe beter voorbereid wij langs kunnen komen.

 • Welke airco wilt u graag hebben?
 • Waar moet de airco komen hangen (slaapkamer, woonkamer, overloop, etc.)?
 • Hoeveel ruimtes?
 • Hoe groot is deze ruimte (kubieke meters)?
 • Bevestiging buitenunit aan de muur of op plat dak?
 • Overige vragen met betrekking tot de installatie.

We doen ons best om u binnen één werkweek van een reactie te voorzien!

Liever bellen? Dat kan ook!

Contactformulier