Skip to content

Design airco

Met een design airco combineert u het beste van twee werelden: het hele jaar door een optimaal binnenklimaat én een stijlvol design in uw woning. Bij Van de Warenburg bent u aan het goede adres voor de levering en installatie van deze kwaliteitsvolle en trendy airconditioners. Ons aanbod bestaat uit design airco’s van verschillende merken en biedt voor ieder wat wils.

Waarom kiezen voor een design airco?

Airco’s zijn vaak grote objecten die veel plaats op de muur innemen en de ruimte ontsieren. Hiervoor bieden design airco’s de ideale uitkomst. Deze airco’s hebben een stijlvol uiterlijk en passen vrijwel in iedere interieurstijl. Door de airconditioner af te stemmen op de stijl van uw interieur, is het apparaat een volwaardig onderdeel van uw woninginrichting.

VRAAG GELIJK EEN OFFERTE AAN VOOR EEN DESIGN AIRCO!

Waarom van de Warenburg airco's?

Jordi Van Der Horst
Jordi Van Der Horst
04/12/2023
We hebben twee airco’s laten plaatsen en zijn erg tevreden over alles. We hebben goede uitleg gehad bij het maken van de offerte, goede uitleg bij het plaatsen van de airco’s, en goede uitleg van de werking van de airco’s. Daarbij is er ook erg netjes gewerkt, fijne mensen.
Hans Keeris
Hans Keeris
15/11/2023
Goede afspraken die precies worden nagekomen, uitstekende service en ook heel prettige mensen die de klus komen klaren. Kortom, 5 sterren ++
Jeroen Biesta
Jeroen Biesta
09/11/2023
Gisteren onze 2 aicro’s laten plaatsen en zeer tevreden. Het eerste contact met het voorleggen van onze wensen was zo ingepland en de plaatsing was ook binnen korte tijd geregeld. Fijne mensen om over de vloer te hebben, ijverige werkers en netjes uitgevoerd
Gerrit Peels
Gerrit Peels
03/10/2023
Goede en schone werkers . Vader en zoon werken goed samen . Ruimen ook alles netjes op.
Patricia Velden
Patricia Velden
30/09/2023
Zeer tevreden harde en keurig werkende vader en zoon nette prijs keurig weggewerkte slangen goed over nagedacht.
Eric van Dijk
Eric van Dijk
12/09/2023
Professionele vakmannen die graag meedenken voor een optimaal resultaat. Erg blij met de airco – inverter.
Dion Van Zon
Dion Van Zon
01/09/2023
Op advies van onze dochter hadden we contact opgenomen met v.d. Warenburg om ook bij ons te komen kijken wat de mogelijkheden voor een airco waren. Ze reageerden erg snel en konden ook binnen enkele weken de airco al komen plaatsen. De zeer vriendelijke vader én zoon houden van doorwerken en hebben puik werk afgeleverd. Kortom, wij zijn dik tevreden en wij kunnen het bedrijf ook van harte aanraden.
Konstantin Stoyanov
Konstantin Stoyanov
20/08/2023
We are very satisfied with our new air conditioners. Professional advice and excellent installation with special attention to every detail. No big waiting times. We purchased 3 AC. It was a pleasure for us to have these nice and friendly professionals in our house and we definitely recommend Van de Warenburg Airco.
Willie De groot
Willie De groot
13/08/2023
vanaf het eerste contact hadden wij er een goed gevoel bij, offerte snel gekregen, de airco’s konden snel geleverd worden, en zijn perfect geinstalleerd. alles netjes afgewerkt en opgeruimd door zeer vriendelijke mensen.kortom een geweldig bedrijf.
Jeroen Vlemmix
Jeroen Vlemmix
13/07/2023
Offerte aan gevraagd, super snel een reactie. Ze kwamen ook snel kijken voor Persoonlijk advies aan huis om de situatie te bekijken. Vriendelijke mensen. Ik kreeg de zelfde avond nog een offerte. 3 weken later kon er al geinstalleerd worden. Vandaag was de dag van Installatie. Ze hebben super netjes gewerkt! Bij de volgende komen we hier zeker terug😃👍🏻

Type design airco's

Bij de zoektocht naar een nieuwe design airco heeft u diverse mogelijkheden. Welk type het meest geschikt is voor u, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en waar u de airconditioner wilt plaatsen. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende types.

Inbouwairco's

Inbouwmodellen worden geïntegreerd in een vals plafond of een valse wand. Hierbij blijft enkel het rooster van de luchttoevoer zichtbaar. Dit type airco wordt voornamelijk gebruikt bij renovaties en nieuwbouwwoningen. De inbouwmodellen zijn verkrijgbaar als split airco met buitenunit.

Opbouwairco's

Opbouwmodellen worden aan het plafond of op de muur bevestigd. Deze airco’s zijn prominent zichtbaar in huis, waardoor het verstandig is om te kiezen voor een model dat bij uw interieur past. Een design airco is in dat geval een uitstekende keuze. Voor de opbouwmodellen raden wij aan om te kiezen voor een split airco.

Bij opbouwairco’s zijn er drie verschillende modellen:

  • Wandmodellen: wandairco’s worden op een hoogte van minstens 2 meter op de muur geïnstalleerd, boven een raam of deur. Deze modellen hebben een snelle en doeltreffende werking.
  • Vloermodellen: vloerairco’s worden dicht tegen de grond geplaatst en zijn ideaal voor kleine ruimtes en kamers met schuine daken en lage muren.
  • Plafondmodellen: bij plafondairco’s heeft u de keuze tussen een plafondcassette verwerkt in een systeemplafond. Bij een vast plafond is dit alleen mogelijk met een serviceluik ernaast.
Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Onze top merken

Van de Warenburg biedt design airco’s van hoogwaardige merken. De airconditioners zijn van de beste kwaliteit en gaan langdurig mee. In ons assortiment vindt u design airco’s van de volgende merken:

Professionele montageservice

Bij Van de Warenburg kunt u niet alleen een design airco kopen, maar ook gebruikmaken van onze professionele montageservice. We komen de airconditioner apparatuur bij u installeren op de door u gewenste plaats. Onze vakmannen leveren de beste service met een uitstekende garantie op de levering en installatie.

Design airco kopen bij Van de Warenburg Airco's

Wilt u ook een smaakvolle design airco kopen voor in uw woning? Dan bent u bij Van de Warenburg Airco’s aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak via onze contactpagina en wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken. Daarnaast kunt u ook meteen een offerte aanvragen om een nauwkeurige prijsberekening te laten opmaken door ons.

Gratis adviesgesprek aan huis

Design airco laten plaatsen door een professional of wenst u meer informatie te krijgen over onze apparatuur? Neem dan contact op met Van de Warenburg Airconditioning. Wij bieden u de beste service, altijd met een glimlach. Daarbij krijgt u ook garantie op onze service voor de levering en installatie van uw airco.

Laat hier een bericht achter voor een gratis adviesgesprek aan huis. Hoe meer informatie u ons geeft hoe beter voorbereid wij langs kunnen komen.

  • Welke airco wilt u graag hebben?
  • Waar moet de airco komen hangen (slaapkamer, woonkamer, overloop, etc.)?
  • Hoeveel ruimtes?
  • Hoe groot is deze ruimte (kubieke meters)?
  • Bevestiging buitenunit aan de muur of op plat dak?
  • Overige vragen met betrekking tot de installatie.

We doen ons best om u binnen één werkweek van een reactie te voorzien!

Liever bellen? Dat kan ook!

Contactformulier