Skip to content

Inbouw airco

Inbouw airco’s bieden een elegante en ruimtebesparende oplossing voor het koelen en verwarmen van uw woning. Met de mogelijkheid om de airco discreet te integreren in uw interieur, geniet u van comfortabele temperaturen zonder concessies te doen aan de esthetiek van uw huis. Bij aircospecialist Van de Warenburg vindt u inbouw airco’s van de beste merken en kwaliteit. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Airco laten inbouwen

Kiezen voor een inbouw airco in uw woning biedt verschillende voordelen:

  • Esthetiek: een inbouw airco wordt naadloos geïntegreerd in uw interieur, waardoor het een esthetisch aantrekkelijke optie is. Inbouw airco’s zijn discreet en kunnen zelfs worden verborgen in het plafond, een kast of een wand.
  • Ruimtebesparing: omdat inbouw airco’s geen extra vloeroppervlak innemen, besparen ze waardevolle ruimte in uw huis. Dit is vooral handig voor mensen die in kleinere woningen of appartementen wonen, waar elke centimeter telt.
  • Gelijkmatige luchtverdeling: inbouw airco’s zorgen voor een gelijkmatige verdeling van gekoelde of verwarmde lucht in de ruimte. Dit resulteert in een comfortabeler binnenklimaat zonder koude of warme plekken.
  • Fluisterstille werking: moderne inbouw airco’s zijn veelal fluisterstil, waardoor u geen overlast heeft van storende geluiden.
VRAAG GELIJK EEN OFFERTE AAN VOOR EEN INBOUW AIRCO!

Waarom van de Warenburg airco's?

Jordi Van Der Horst
Jordi Van Der Horst
04/12/2023
We hebben twee airco’s laten plaatsen en zijn erg tevreden over alles. We hebben goede uitleg gehad bij het maken van de offerte, goede uitleg bij het plaatsen van de airco’s, en goede uitleg van de werking van de airco’s. Daarbij is er ook erg netjes gewerkt, fijne mensen.
Hans Keeris
Hans Keeris
15/11/2023
Goede afspraken die precies worden nagekomen, uitstekende service en ook heel prettige mensen die de klus komen klaren. Kortom, 5 sterren ++
Jeroen Biesta
Jeroen Biesta
09/11/2023
Gisteren onze 2 aicro’s laten plaatsen en zeer tevreden. Het eerste contact met het voorleggen van onze wensen was zo ingepland en de plaatsing was ook binnen korte tijd geregeld. Fijne mensen om over de vloer te hebben, ijverige werkers en netjes uitgevoerd
Gerrit Peels
Gerrit Peels
03/10/2023
Goede en schone werkers . Vader en zoon werken goed samen . Ruimen ook alles netjes op.
Patricia Velden
Patricia Velden
30/09/2023
Zeer tevreden harde en keurig werkende vader en zoon nette prijs keurig weggewerkte slangen goed over nagedacht.
Eric van Dijk
Eric van Dijk
12/09/2023
Professionele vakmannen die graag meedenken voor een optimaal resultaat. Erg blij met de airco – inverter.
Dion Van Zon
Dion Van Zon
01/09/2023
Op advies van onze dochter hadden we contact opgenomen met v.d. Warenburg om ook bij ons te komen kijken wat de mogelijkheden voor een airco waren. Ze reageerden erg snel en konden ook binnen enkele weken de airco al komen plaatsen. De zeer vriendelijke vader én zoon houden van doorwerken en hebben puik werk afgeleverd. Kortom, wij zijn dik tevreden en wij kunnen het bedrijf ook van harte aanraden.
Konstantin Stoyanov
Konstantin Stoyanov
20/08/2023
We are very satisfied with our new air conditioners. Professional advice and excellent installation with special attention to every detail. No big waiting times. We purchased 3 AC. It was a pleasure for us to have these nice and friendly professionals in our house and we definitely recommend Van de Warenburg Airco.
Willie De groot
Willie De groot
13/08/2023
vanaf het eerste contact hadden wij er een goed gevoel bij, offerte snel gekregen, de airco’s konden snel geleverd worden, en zijn perfect geinstalleerd. alles netjes afgewerkt en opgeruimd door zeer vriendelijke mensen.kortom een geweldig bedrijf.
Jeroen Vlemmix
Jeroen Vlemmix
13/07/2023
Offerte aan gevraagd, super snel een reactie. Ze kwamen ook snel kijken voor Persoonlijk advies aan huis om de situatie te bekijken. Vriendelijke mensen. Ik kreeg de zelfde avond nog een offerte. 3 weken later kon er al geinstalleerd worden. Vandaag was de dag van Installatie. Ze hebben super netjes gewerkt! Bij de volgende komen we hier zeker terug😃👍🏻

Airco inbouwen in huis

Zoals we reeds hebben vermeld hierboven biedt het laten plaatsen van een inbouw airco in huis heel wat voordelen. De efficiënte werking en het discrete ontwerp zorgen ervoor dat uw woning voorzien is van een uitstekend airconditioningsysteem. Bovendien kan een inbouw airco op verschillende plaatsen in huis worden geïnstalleerd.

Airco in plafond inbouwen

Een populaire optie is het laten inbouwen van een airco in het plafond. Door de airco op deze strategische locatie te plaatsen, wordt de lucht gelijkmatig verdeeld in de ruimte. Door middel van luchtkanalen kunnen er meerdere ruimtes gekoeld en verwarmd worden met één airco. Daarbij is het ruimtegebruik beperkt bij een airco in het plafond en zijn er enkel uitblaasrooster zichtbaar.

Airco inbouwen in kast

Voor een nog discretere uitstraling kunt u ervoor kiezen om de airco in te bouwen in een kast. Hierdoor blijft de functionaliteit behouden terwijl de airco onopvallend in uw interieur wordt geïntegreerd. Hiervoor werken wij nauw samen met uw interieurbouwer of wij schakelen wij zelf met de juiste partij.

Inbouw airco wand

Een andere mogelijkheid is het inbouwen van een airco in de wand. Deze aanpak biedt flexibiliteit en ruimtebesparing, waardoor u optimaal kunt profiteren van een comfortabel binnenklimaat zonder dat de airco veel ruimte inneemt. Ook kunt u er voor kiezen om enkel het leidingwerk vakkundig weg te laten werken in de muur.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Inbouw airco merken

Bij het kiezen van een inbouw airco zijn er verschillende gerenommeerde merken om uit te kiezen. Met een breed assortiment aan kwalitatieve airco’s hebben wij altijd een geschikt model voor u. Van de Warenburg Airco’s biedt uitsluitend inbouw airco’s van de beste merken en kwaliteit, waaronder Daikin, Mitsubishi, Panasonic en Toshiba.

Inbouw airco's van Daikin

De inbouw airco’s van Daikin zijn ontwikkeld om het hoogste comfort, een optimaal energierendement en maximale betrouwbaarheid te bieden. Het merk heeft ruim 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, en creëert systemen die het perfecte binnenklimaat regelen. Met geavanceerde technologieën biedt Daikin comfortabele koeling op maat voor elk interieur. Zo heeft Daikin als enige een inbouw vloermodel die staand in een kast, wand of vensterbank verwerkt kan worden.

Inbouw airco's van Mitsubishi

Inbouw airco’s van Mitsubishi betreft enkel de satalietmodellen voor in en boven het plafond of in een kast. Hierbij moet dus gewerkt worden met luchtkanalen en in- en uitblaasroosters om de koele of warme lucht gelijkmatig over de ruimte te verdelen.

Achteraf airco inbouwen

Als u al in een huis woont en overweegt om een airco in te bouwen, is het achteraf inbouwen van een airco een mogelijke optie. Met professionele installatiediensten kunt u genieten van het comfort van een inbouw airco, zelfs in een bestaande woning. Inbouw airco’s bieden een combinatie van comfort, stijl en ruimtebesparing, waardoor ze een ideale keuze zijn voor moderne woningen. Met de mogelijkheid om de airco discreet te integreren in uw interieur, geniet u van een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

Professionele installatieservice

Van de Warenburg verkoopt niet alleen hoogwaardige inbouw airco’s, maar biedt ook een professionele installatieservice. Wij komen, in samenwerking met uw interieurbouwer, uw nieuwe airco deskundig bij u monteren op de gewenste plaats in huis. Onze vakmannen leveren de beste service met een garantie op levering én installatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd om een inbouw airco aan te kopen en te laten inbouwen in uw woning? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan bij Van de Warenburg. Wij bezorgen u een gedetailleerd overzicht van de kosten voor een inbouw airco.

Inbouw airco kopen bij Van de Warenburg

Inbouw airco’s bieden een elegante en effectieve oplossing voor het beheren van het binnenklimaat van uw huis. Of u nu kiest voor installatie in het plafond, in een kast of een andere strategische locatie, deze systemen bieden discreet comfort en gemak, terwijl ze naadloos integreren in uw interieur. Met toonaangevende merken zoals Daikin, Mitsubishi, Toshiba en Panasonic en professionele installatieservices tot uw beschikking, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw ideale binnenklimaat te creëren. Maak vandaag nog een afspraak via onze contactpagina om de mogelijkheden van inbouw airco’s te ontdekken bij Van de Warenburg.

Gratis adviesgesprek aan huis

Airco laten inbouwen door een erkend installatiebedrijf? Neem dan contact op met Van de Warenburg Airconditioning. Wij bieden u de beste service, altijd met een glimlach. Daarbij krijgt u ook garantie op onze service voor de levering en installatie van uw airco.

Laat hier een bericht achter voor een gratis adviesgesprek aan huis. Hoe meer informatie u ons geeft hoe beter voorbereid wij langs kunnen komen.

  • Welke airco wilt u graag hebben?
  • Waar moet de airco komen hangen (slaapkamer, woonkamer, overloop, etc.)?
  • Hoeveel ruimtes?
  • Hoe groot is deze ruimte (kubieke meters)?
  • Bevestiging buitenunit aan de muur of op plat dak?
  • Overige vragen met betrekking tot de installatie.

We doen ons best om u binnen één werkweek van een reactie te voorzien!

Liever bellen? Dat kan ook!

Contactformulier