Skip to content

Smart airco

Met een smart airco beheert u het binnenklimaat van uw woning waar u ook bent. Dankzij geavanceerde functies zoals wifi-connectiviteit kunt u altijd en overal uw airconditioner bedienen vanaf uw smartphone. Of het nu gaat om het instellen van de temperatuur voordat u thuiskomt of het plannen van een schema met de gewenste dag- en nachttemperaturen, een slimme airco biedt u ultieme controle en gemak. Bij aircospecialist Van de Warenburg zit u goed voor het aanschaffen van een hoogwaardige smart airco!

Wat is een smart airco?

Een smart airco, oftewel slimme airco, is een geavanceerd airconditioningsysteem uitgerust met moderne technologieën en slimme functies om de gebruikerservaring te verbeteren. De slimme airco biedt extra mogelijkheden dankzij draadloze connectiviteit en intelligente bedieningsopties. Het systeem kan worden gekoppeld aan een wifi-netwerk en via een mobiele app bediend worden vanaf een smartphone, tablet of andere slimme apparaten. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om de airco op afstand te bedienen, programmeren en monitoren, waar ze ook zijn.

VRAAG GELIJK EEN OFFERTE AAN VOOR EEN SMART AIRCO!

Waarom van de Warenburg airco's?

Jordi Van Der Horst
Jordi Van Der Horst
04/12/2023
We hebben twee airco’s laten plaatsen en zijn erg tevreden over alles. We hebben goede uitleg gehad bij het maken van de offerte, goede uitleg bij het plaatsen van de airco’s, en goede uitleg van de werking van de airco’s. Daarbij is er ook erg netjes gewerkt, fijne mensen.
Hans Keeris
Hans Keeris
15/11/2023
Goede afspraken die precies worden nagekomen, uitstekende service en ook heel prettige mensen die de klus komen klaren. Kortom, 5 sterren ++
Jeroen Biesta
Jeroen Biesta
09/11/2023
Gisteren onze 2 aicro’s laten plaatsen en zeer tevreden. Het eerste contact met het voorleggen van onze wensen was zo ingepland en de plaatsing was ook binnen korte tijd geregeld. Fijne mensen om over de vloer te hebben, ijverige werkers en netjes uitgevoerd
Gerrit Peels
Gerrit Peels
03/10/2023
Goede en schone werkers . Vader en zoon werken goed samen . Ruimen ook alles netjes op.
Patricia Velden
Patricia Velden
30/09/2023
Zeer tevreden harde en keurig werkende vader en zoon nette prijs keurig weggewerkte slangen goed over nagedacht.
Eric van Dijk
Eric van Dijk
12/09/2023
Professionele vakmannen die graag meedenken voor een optimaal resultaat. Erg blij met de airco – inverter.
Dion Van Zon
Dion Van Zon
01/09/2023
Op advies van onze dochter hadden we contact opgenomen met v.d. Warenburg om ook bij ons te komen kijken wat de mogelijkheden voor een airco waren. Ze reageerden erg snel en konden ook binnen enkele weken de airco al komen plaatsen. De zeer vriendelijke vader én zoon houden van doorwerken en hebben puik werk afgeleverd. Kortom, wij zijn dik tevreden en wij kunnen het bedrijf ook van harte aanraden.
Konstantin Stoyanov
Konstantin Stoyanov
20/08/2023
We are very satisfied with our new air conditioners. Professional advice and excellent installation with special attention to every detail. No big waiting times. We purchased 3 AC. It was a pleasure for us to have these nice and friendly professionals in our house and we definitely recommend Van de Warenburg Airco.
Willie De groot
Willie De groot
13/08/2023
vanaf het eerste contact hadden wij er een goed gevoel bij, offerte snel gekregen, de airco’s konden snel geleverd worden, en zijn perfect geinstalleerd. alles netjes afgewerkt en opgeruimd door zeer vriendelijke mensen.kortom een geweldig bedrijf.
Jeroen Vlemmix
Jeroen Vlemmix
13/07/2023
Offerte aan gevraagd, super snel een reactie. Ze kwamen ook snel kijken voor Persoonlijk advies aan huis om de situatie te bekijken. Vriendelijke mensen. Ik kreeg de zelfde avond nog een offerte. 3 weken later kon er al geinstalleerd worden. Vandaag was de dag van Installatie. Ze hebben super netjes gewerkt! Bij de volgende komen we hier zeker terug😃👍🏻

Slimme klimaatbeheersing

De smart airco zorgt ervoor dat uw woning altijd de gewenste temperatuur heeft. Met de slimme bedieningsmogelijkheden stelt u eenvoudig in welke temperatuur u wilt. Daarnaast kunt u ook de gewenste dag- en nachttemperaturen instellen met behulp van het slimme schema. Zo hoeft u er nooit meer zelf aan te denken om de airconditioner aan te zetten.

Geavanceerde functies

Met een airco met wifi kunt u niet alleen de temperatuur regelen, maar ook andere aspecten van uw binnenklimaat aanpassen, zoals luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Door intelligente sensoren kan de airco zelfs anticiperen op uw behoeften en automatisch de instellingen aanpassen voor maximaal comfort en energiebesparing.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Duurzaam en milieuvriendelijk

Dankzij geavanceerde energiebesparende functies kan een smart airco u helpen om uw energieverbruik te verminderen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Door efficiënter te koelen en te verwarmen bespaart u geld op uw energierekening en draagt u tegelijkertijd bij aan een duurzamere toekomst.

Naadloze integratie met slimme thermostaat

Een van de grootste voordelen van een slimme airco is de naadloze integratie met andere slimme apparaten in uw huis. Als u al een slimme thermostaat heeft, biedt de combinatie van een smart airco met een slimme thermostaat een krachtige synergie voor het optimaliseren van uw verwarmings- en koelingssystemen. Door de integratie van deze apparaten kunt u het binnenklimaat nog nauwkeuriger regelen en zo optimaal gebruik maken van de elektrische verwarming (airco) en de centrale verwarming. Dit bespaart kosten en zorgt voor een optimaal comfort door het hele huis. Stel bijvoorbeeld in dat de slimme thermostaat de temperatuur regelt op basis van de buitentemperatuur en het tijdstip van de dag. De smart airco zorgt voor gerichte koeling of verwarming in de specifieke ruimtes.

Deskundige installatieservice

Naast het leveren van slimme airco’s, bieden we ook een professionele installatieservice. Onze ervaren installateurs komen uw nieuwe airco snel en vakkundig bij u monteren op de plaats die u wenst. Bij Van de Warenburg bent u verzekerd van de beste service. Ook geven we een uitstekende garantie op de levering en installatie van onze airco’s.

Smart airco kopen bij Van de Warenburg

Kortom: een smart airco biedt u de mogelijkheid om uw binnenklimaat efficiënt te beheren en te genieten van ultiem comfort en gemak in huis. Wilt u ook de voordelen van een slimme airco ervaren? Maak dan een afspraak bij Van de Warenburg Airco’s via onze contactpaginaOfferte aanvragen of vraag meteen een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over welk systeem het beste bij u past.

Gratis adviesgesprek aan huis

Smart airco laten plaatsen door een erkende installateur? Neem dan contact op met Van de Warenburg Airconditioning. Wij bieden u de beste service, altijd met een glimlach. Daarbij krijgt u ook garantie op onze service voor de levering en installatie van uw airco.

Laat hier een bericht achter voor een gratis adviesgesprek aan huis. Hoe meer informatie u ons geeft hoe beter voorbereid wij langs kunnen komen.

  • Welke airco wilt u graag hebben?
  • Waar moet de airco komen hangen (slaapkamer, woonkamer, overloop, etc.)?
  • Hoeveel ruimtes?
  • Hoe groot is deze ruimte (kubieke meters)?
  • Bevestiging buitenunit aan de muur of op plat dak?
  • Overige vragen met betrekking tot de installatie.

We doen ons best om u binnen één werkweek van een reactie te voorzien!

Liever bellen? Dat kan ook!

Contactformulier