Mobiele airco's

Wilt u een snelle oplossing voor een beter klimaat en een aangename temperatuur in uw woonruimte of slaapruimte? Een mobiele airco kopen is uw goede optie. Een mobiele airconditioning kunt u verplaatsen naar elke gewenste ruimte en is bovendien makkelijk op te bergen wanneer dit nodig is. Sluit de luchtafvoerslang aan, maak eventueel gebruik van de extra toebehoren (raamafsluiting, tochtstrip, etc), steek de stekker van het apparaat in het stopcontact en u bent klaar om te genieten van koele lucht. Het enige wat dan nog hoef te doen is de mobiele airco legen van het condenswater wat is ontstaan. Dit kunt u gemakkelijk doen door de mobiele airco naar een afvoerputje te rijden.

Een mobiele airco is de perfecte toepassing voor beperkte ruimtes waar u niet continue aanwezig bent. Denk bijvoorbeeld aan uw slaapkamer of werkkamer. Ook als u op warme dagen wilt werken met een aangenaam binnenklimaat is een mobiele airco ideaal. Als de temperaturen weer dalen, kunt u het apparaat eenvoudig en snel opbergen.

Wilt u voor langere duur of zelfs het hele jaar een goed binnenklimaat? Dan raden wij u aan een vaste airco aan om te gebruiken zoals een wandairco. Uiteindelijk is een vaste airco ook veel goedkoper is dan een mobiele airconditioning. Dat komt doordat ze veel zuiniger in gebruik van energie zijn. Bij regelmatig gebruik bespaart u hierdoor geld. Daarnaast zijn de vaste airco’s een stuk geruislozer en zijn ze beter in het circuleren, filteren en ontvochtigen van de lucht.