Skip to content

Wilt u een offerte aanvragen?

Neem contact met ons op

Voor een zo compleet mogelijke prijsberekening helpt het om de vragen allemaal in te vullen. Als u het niet zeker weet is een schatting ook voldoende.

Waarom van de Warenburg?

Jordi Van Der Horst
Jordi Van Der Horst
04/12/2023
We hebben twee airco’s laten plaatsen en zijn erg tevreden over alles. We hebben goede uitleg gehad bij het maken van de offerte, goede uitleg bij het plaatsen van de airco’s, en goede uitleg van de werking van de airco’s. Daarbij is er ook erg netjes gewerkt, fijne mensen.
Hans Keeris
Hans Keeris
15/11/2023
Goede afspraken die precies worden nagekomen, uitstekende service en ook heel prettige mensen die de klus komen klaren. Kortom, 5 sterren ++
Jeroen Biesta
Jeroen Biesta
09/11/2023
Gisteren onze 2 aicro’s laten plaatsen en zeer tevreden. Het eerste contact met het voorleggen van onze wensen was zo ingepland en de plaatsing was ook binnen korte tijd geregeld. Fijne mensen om over de vloer te hebben, ijverige werkers en netjes uitgevoerd
Gerrit Peels
Gerrit Peels
03/10/2023
Goede en schone werkers . Vader en zoon werken goed samen . Ruimen ook alles netjes op.
Patricia Velden
Patricia Velden
30/09/2023
Zeer tevreden harde en keurig werkende vader en zoon nette prijs keurig weggewerkte slangen goed over nagedacht.
Eric van Dijk
Eric van Dijk
12/09/2023
Professionele vakmannen die graag meedenken voor een optimaal resultaat. Erg blij met de airco – inverter.
Dion Van Zon
Dion Van Zon
01/09/2023
Op advies van onze dochter hadden we contact opgenomen met v.d. Warenburg om ook bij ons te komen kijken wat de mogelijkheden voor een airco waren. Ze reageerden erg snel en konden ook binnen enkele weken de airco al komen plaatsen. De zeer vriendelijke vader én zoon houden van doorwerken en hebben puik werk afgeleverd. Kortom, wij zijn dik tevreden en wij kunnen het bedrijf ook van harte aanraden.
Konstantin Stoyanov
Konstantin Stoyanov
20/08/2023
We are very satisfied with our new air conditioners. Professional advice and excellent installation with special attention to every detail. No big waiting times. We purchased 3 AC. It was a pleasure for us to have these nice and friendly professionals in our house and we definitely recommend Van de Warenburg Airco.
Willie De groot
Willie De groot
13/08/2023
vanaf het eerste contact hadden wij er een goed gevoel bij, offerte snel gekregen, de airco’s konden snel geleverd worden, en zijn perfect geinstalleerd. alles netjes afgewerkt en opgeruimd door zeer vriendelijke mensen.kortom een geweldig bedrijf.
Jeroen Vlemmix
Jeroen Vlemmix
13/07/2023
Offerte aan gevraagd, super snel een reactie. Ze kwamen ook snel kijken voor Persoonlijk advies aan huis om de situatie te bekijken. Vriendelijke mensen. Ik kreeg de zelfde avond nog een offerte. 3 weken later kon er al geinstalleerd worden. Vandaag was de dag van Installatie. Ze hebben super netjes gewerkt! Bij de volgende komen we hier zeker terug😃👍🏻

Offerteformulier

Wij doen ons best om u binnen één werkweek van een reactie te voorzien!

Contactgegevens:
Volledige naam*
E-mailadres*
Telefoonnumer*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
In hoeveel ruimtes wilt u een airco installeren?
Een multi split airco maakt het mogelijk om met één buiten-unit meerdere binnen-units aan te sturen.
Waar wilt u de airco voor gebruiken?
Maak uw keuze.
Beschrijving van de ruimte(s)*
Bijvoorbeeld: woonkamer
Indicatie oppervlakte van de ruimte(s)
Als u het niet precies weet is een schatting ook voldoende.
Lengte (meter)*
Breedte (meter)*
Hoogte (meter)*
Vragen / opmerkingen
Geef hier aan wat u wensen zijn die we mee moeten nemen in de offerte. Wilt u speciale/luxe modellen of gewoon een standaardmodel. Bijzonderheden voor de installatie. Beschrijving van de situatie.

Extra info offerte aanvraag

De offertes worden aan de hand van de standaardmontage opgesteld. Bij het doorgeven van onderstaande informatie wordt de offerte o.b.v. uw wensen en situatie opgesteld! 

Wij bieden een uitstekende installatieservice, waarbij we u van het begin tot eind helpen. WIJ bieden informatie die de keuze voor de juiste airconditioning gemakkelijk maakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden om een afspraak te maken, aan huis of telefonisch (eventueel videobellen). 

Op basis hiervan stellen wij een scherpe offerte voor u op. 

Daarnaast verzorgen we de installatie, waarna de airco gebruiksklaar wordt opgeleverd. Wij bieden de beste service en altijd met een glimlach. Uiteraard bieden we bij Van de Warenburg Airconditioning garantie op onze service voor levering en installatie van airconditioning in Helmond en omstreken! 

Van de Warenburg Airconditioning.