Skip to content

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden en installeren van airconditioners met oog voor de klant. Wij bieden een breed scala van airco’s aan van hoge kwaliteit, met een scherpe prijs en met uitstekende garantievoorwaarden. Van premium airco’s tot airco’s op budget. Daarnaast zorgen wij dat uw airco op de best mogelijke manier bij u wordt geïnstalleerd.

Altijd een passende airco.

Met ons breed assortiment van betaalbare airco’s hebben wij altijd een airco voor u op maat. Wilt u een koel en fris klimaat in de zomer in huis?
Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Op het moment leveren wij airco’s van de merken Daikin, Mitsubishi Heavy Industries en Carrier. Dit zijn drie topmerken op het gebied van kwaliteit, energieverbruik, geluidsniveau en voor ieder budget wat wils. Daarnaast draaien onze airco’s op de nieuwste koudemiddel R-32. Laat ons weten wat u zoekt in een airco en wij adviseren u op de beste manier mogelijk. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over onze airco’s.

Onze services

Aanwezig van begin tot eind.

Wij bieden een installatieservice aan met oog voor de klant van begin tot eind.  Laat ons jouw behoeftes weten en wij doen er alles om aan uw wensen te voldoen.

Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Een airco aanschaffen doe je niet zomaar, daar moet aandacht aan besteed worden. Daarom kan er altijd een een afspraak gemaakt worden om persoonlijk te bespreken wat uw wensen zijn.

Neem contact met ons om te bespreken wat de mogelijkheden zijn of klik op onderstaande knop voor meer informatie over onze services.

Dit zijn wij

Van de Warenburg Airconditioning

In samenwerking met het programma ‘How It’s Done’ op RTL Z hebben wij een hele mooie bedrijfsvideo op mogen nemen. Deze is begin mei 2021 uitgezonden op TV en daar zijn wij natuurlijk heel trots op. Vandaar dat de video nu ook te zien is op onze website!

Certificering BRL 100 en STEK

Wij zijn als bedrijf volledig volgens de BRL 100 normen gecertificeerd voor het monteren, onderhouden, aanpassen en demonteren van airco installaties waarbij
F-gassen in werking moeten worden gesteld. Onze installateurs zijn natuurlijk STEK-gecertificeerd.

Wij maken verder ook gebruik van een administratiesysteem en een handboek waarin f-gassenverbruik en werkzaamheden worden bijgehouden met overzicht van installaties, cilinders, f-gassenbalans, werkbonnen en logboeken. Verder maken wij gebruik van gecertificeerde en gekalibreerde gereedschappen.

Neem contact met ons op