Skip to content

Zakelijke Airconditioning

Ook in een werkomgeving is een airconditioning niet meer weg te denken.
Uit onderzoek blijkt dat prestaties positief worden beïnvloed door een prettig binnenklimaat. Door een te hoge of een te lage temperatuur vermindert de productiviteit van een mens met maar liefst 30%. Airconditioning is dus geen luxe meer, maar steeds vaker noodzakelijk in ons huidige klimaat.

Prettig werken bij een aangename temperatuur, in de winter en in de zomer? U regelt het heel makkelijk via Van de Warenburg Airconditioning. Van advies op maat voor uw werkomgeving tot en met de vakkundige installatie en het onderhoud van het aircosysteem.

De cassettemodellen en de plafondonderbouwmodellen zijn veel gebruikte modellen in de zakelijke omgeving. Dit komt omdat deze modellen goed weg te werken zijn in een systeemplafond of strak onder het plafond. Maar ook omdat deze modellen veel koelcapaciteit (tot wel 14 kW) kunnen bevatten.

Dit laatste is ideaal wanneer het om grotere ruimtes gaat. Vaak worden deze modellen toegepast in een Multi-split systeem waarop meerdere binnen delen aangesloten kunnen worden.

Er is dan maar één buitenunit nodig voor de klimaatregeling van meerdere ruimtes. In zo’n systeem kan dan ook gecombineerd worden in de toepassing van de verschillende modellen (bijvoorbeeld wandmodellen en cassettemodellen)

Offerteformulier

Dit offerteformulier is uitsluitend voor onze zakelijke klanten. Particulieren klanten gelieve dit offerteformulier gebruiken.

Contactgegevens
Naar wie kunnen wij de offerte sturen?
Bedrijfsnaam*
Volledige naam*
E-mailadres*
Telefoonnumer*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Vragen / opmerkingen*
Geef hier aan wat u wensen zijn die we mee moeten nemen in de offerte. Wilt u speciale/luxe modellen of gewoon een standaardmodel. Bijzonderheden voor de installatie. Beschrijving van de situatie.

Onze modellen:

Cassettemodellen
Plafondmodellen

Cassettemodellen

Cassettemodellen worden aan het plafond gehangen en meestal geïntegreerd in systeemplafonds. Omdat de airco in het plafond wordt gemonteerd en naar 4 verschillende kanten kan blazen, zorgt het voor een optimale spreiding van de luchtstroom. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor grote ruimtes die snel op de juiste temperatuur gebracht moeten worden. Dit is dus een ideale oplossing voor een kantoor, winkel, kapperszaak of restaurant, omdat het onopgemerkt voor een goed binnenklimaat zorgt. Al het leidingwerk wordt ook uit het zicht boven het systeemplafond geïnstalleerd. Cassettemodellen kunnen uitstekend toegepast worden op een Multi-Split systeem, waarmee meerdere ruimtes voorzien kunnen worden van een aangenaam binnenklimaat. Er kan dan ook gecombineerd worden met verschillende soorten binnenunits, wanneer er bijvoorbeeld geen plek in voor een cassettemodel.

Plafondmodellen

Een plafondonderbouwmodel is een mooie, comfortabele en economische oplossing en zorgt ervoor dat werkplekken van een ideale omgeving wordt voorzien. De modellen zijn geruisloos en hebben een eenvoudig, onopvallend design. De innovatieve technische specificaties zorgen voor een optimale luchtverdeling. Ze worden meestal toegepast in grote ruimtes waar veel koelvermogen nodig is. Dit omdat ze lucht strak langs het plafond blazen, waardoor ze gelijkmatig de gehele ruimte bereiken en uiterst geschikt zijn voor lange en grote ruimtes.

Warme en koude lucht worden krachtig onder tegen het plafond de ruimte ingeblazen en circuleert lucht tot wel 15 meter. Hierdoor komt de ruimte snel op de juiste temperatuur en zal de airco niet onnodig aanslaan, wat dan weinig energie kost. Deze modellen zijn zeer geschikt op plaatsen waar geen -of een te beperkte ruimte boven het verlaagde plafond aanwezig is om een airco unit te plaatsen. Deze type airco’s zijn geschikt voor ruimtes met een plafondhoogte van 3.5 meter. Ze zijn dus gemaakt voor ruimtes zonder inbouwmogelijkheden. Het plafondonderbouwmodel kan dus goed toegepast worden in kantoren, magazijnen en ook grote winkels. Ook in de horeca kan dit model goed worden gebruikt voor een ideale temperatuur voor uw gasten.